forespørgselsliste

Din liste er tom >

Arne Lundemann

Arne Lundemann

Sang og komik i særklasse

Arne Lundemann har i over 50 år markeret sig som den runde, glade, gemytlige, morsomme og muntre entertainer i det gode humørs tjeneste. 


Allerede som 13-årig startede Lundemann med at underholde sideløbende med, at han kom i lære som kok. Siden er det gået over stok og sten i en imponerende karriere, lige fra blokvognsunderholdning i Blokhus til teatrets største scener. 


På sin drengede og glade måde indtager Arne Lundemann en hvilken som helst scene, hvor han brager igennem med sin joviale råstyrke, store stemme og sit komiske talent. Akkompagneret af sin trofaste pianist underholder Arne Lundemann i et forrygende program, der indeholder masser af sang og komik, parodier, anekdoter, vittigheder og Lundemannske påhit. 


Glæden ved at underholde er kendetegnende for Arne Lundemann: "Når folk er glade, er jeg også glad. Det er mit job, og jeg elsker det" siger Arne Lundemann.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen