forespørgselsliste

Din liste er tom >

Trilleband

Trilleband

Trilleband

At opleve Trilles ikoniske, kloge, sjove, frække, poetiske og eftertænksomme sangunivers i selskab med OLE FICK (guitar), ØYVIND OUGAARD (piano), MADS VINDING (bas), ALEX RIEL (trommer) OG METTE MARCKMANN (vocal) er både en rejse tilbage i tiden og en øjeblikkets oplevelse af evigtgyldige ord og toner. 


Med Trilles velsignelse og til hendes store glæde har hendes ”gamle” orkester sammen med Mette Marckman siden 2014 rejst landet rundt med hendes musik. Her er ikke tale om et kopiband, men et genhør med de rigtige musikere, den rigtige sound og Mette Marckmanns fortolkninger af Trilles sange – altid tro mod originalen og alligevel med Mettes intense og nærværende stemme.


Trille gik bort i 2016 – men bandet og Mette Marckmann har lovet hende og hinanden, at hendes sange skal blive ved med at leve.


I 2017 udkom CD’en: Trilles Uforglemmelige sange – live med Trilleband og Mette Marckmann.


Orkesteret har spillet et utal af koncerter i bl.a. Amager Bio, CPH Jazzfestival, Ærø Jazzfestival, Århus Musikhus, Magasinet (Odense), Svendborg Borgerforening, Sønderborghus, Tobakken Esbjerg, Det Røde Pakhus (Hobro), Gimle (Roskilde), Arbejdermuseet, Brundby Hotel m.fl.


Bandet kan spille i følgende opstillinger:

1.Hele bandet og Mette Marckmann

2.Trio (minus trommer) og Mette Marckmann


Musikere:

Mette Marckmann – Vocal

Øyvind Ougaard – Piano

Ole Fick - Guitar

Mads Vinding – Bas

Alex Riel – Trommer


” Tusind, tusind, tusind tak for en forrygende aften. Jeg er helt høj og har fået så dejlige, glade, positive, taknemlige tilkendegivelser” Horsens Bibliotek


”Den smukke mindekoncert var noget helt særligt! Hjertelig tak til Mette, Ole, Øjvind, Mads og Alex for at lade disse kloge, sjove, frække, sorgfulde, kærlige sange leve videre live  <clip_image002.png>Mon I aner betydningen af dette for os, der har været med helt fra start midt i 70-erne. Jeg vil sidde med og opleve hver eneste koncert på Sjælland (som jeg gjorde da Trille selv stod på scenen og leverede så stærkt )- og mindes og tude og grine og frydes - og savne elskede Trille helt vildt! Det er så stort, det I præsterer. Af hjertet tak!”


”Mette Marckmann er eminent som afløser for Bodil "Trille" Nielsen. Jeg har aldrig hørt hende synge før, og meget passende vil min telefon skrive "tryllebandt" i stedet for Trilleband. Det er præcis det, hun gør med Ole Fick, Mads Vinding og Øyvind Ougaard ved sin side.” - Simon Staun, Fyens.dk


”....det er lidt af et vovestykke, at skuespilleren Mette Marckmann har påtaget sig rollen som den nye Trille - oven i købet med den originale besætning i Trilles band som musikalske ledsagere. … Men de, der hørte hende i Snurretoppen tirsdag aften, lagde sig fladt ned. Fra første til sidste sang brændte hun sig fast som koncertens ubestridte midtpunkt og fik hele salen med. Ikke nok med, at hun lød som Trille selv dengang i halvfjerdserne og firserne med de samme fraseringer og klare stemme - hun lignede hende oven i købet i det ydre med sit skulderlange, mørke hår og en lillafarvet sort kjole og den akustiske guitar. ….Skuespilleren Mette Marckmann er et fund som fortolker af Trilles følsomme sange.” - Henrik Fisker, sn.dk


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen