forespørgselsliste

{system.shoppingbasket(883)}

Mette Blomsterberg

Mette Blomsterberg

Smagen af "det søde liv"

Navnet Mette Blomsterberg lyder sødmefuldt, og der bliver bestemt noget at tygge på, når du på helt tæt hold kan opleve hendes intensive kagedemonstration. 


Mette Blomsterberg sørger for et spændende arrangement i form af en kort kagedemonstration, hvor hun strør om sig med sukker samt gode tricks og idéer til dine næste kagekreationer. Mette Blomsterberg er god til at holde kontakten med sit stående publikum, mens hun er på scenen. Det er vigtigt for Mette Blomsterberg, at der altid er en afslappet stemning, da det giver den mest inspirerende seance. Kagedemonstrationen afsluttes med, at Mette Blomsterberg uddeler små smagsprøver på de søde sager, der er blevet til undervejs. 


Arrangementet afsluttes med meet’n’greet, hvor deltagerne møder Mette Blomsterberg personligt. Mette Blomsterberg skriver gerne autografer, stiller op til foto med hver enkel deltager eller signerer sine opskriftsbøger.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen