forespørgselsliste

Din liste er tom >

Robert Mark

Robert Mark

Robert Mark

Trylleri for både børn og voksne i mere end 22 år!


Robert Mark optræder i hele Danmark og også gerne i udlandet. Robert Mark er en fantastisk Tryllekunstner / entertainer for både børn og voksne. 

Tryllekunstner for børn er altid en succes, både for de helt små samt for deres forældre, der ofte er lige så underholdt som børnene. Trylleriet bliver altid tilpasset til alderen på børnene. 


Fælles for alle trylleshow er, at både store og små - ja hele familien bliver begejstret og underholdt og ikke mindst bliver der grinet løbende gennem hele forestillingen. 


Trylleshow hvor alle børn får ballondyr er altid en mulighed.  


Stand-Up Comedy Magic Show - en magisk oplevelse for hele publikum. Comedy magic / Stand-Up trylleri går ud på at få publikum til grine så meget som overhovedet muligt - samtidig med, at de er vidner til en god omgang underholdende trylleri der forbløffer og forundrer.


Der er mulighed for at kombinere Stand-Up med Close-Up show. Publikum har en fælles oplevelse med stand-up showet, samt en individuel oplevelse med close-up showet, hvor underholdningen sker ligefor næsen af publikum. 


Robert mestrer begge discipliner efter mere end 22 år som professionel tryllekunstner.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen