forespørgselsliste

Din liste er tom >

Hula Hula

Hula Hula

Hula Hula – Danmarks fedeste hyldest til Bamses musik!

Er du da fuldstændig Vimmer….svej? 

– Aldrig har en lille båd gynget så meget!


Hula Hula er Danmarks fedeste tribute til Bamses musik, og aldrig har du hørt noget der rammer så tæt på originalen. Der er virkelig smæk(buks) på drengen når de tygger sig igennem de mange mange hits gennem tiden.


Hula Hula er ikke bare et tribute band der rammer Bamses Venner godt, de har også studeret, hvordan Bamse selv lavede sjove versioner af sine fantastiske numre. Dette implementerer de også i repertoiret, når de spiller live. Det gør Hula Hula meget levende og til en unik konstellation, som er en hyldest til en af Danmarkshistoriens største popsangere gennem flere årtier.


Derudover er Hula Hula aktuelt nr. 1 på Danmarks Radios Dansktoppen med deres eget nummer ”Gå Aldrig Tilbage Til En Fuser”.

Det er dog ikke egne numre der er i fokus, når Hula Hula fyrer den af på scenerne rundt i landet. Det er naturligvis Bamses repertoire der bliver præsenteret på fornemmeste vis.


Hula Hula består af:


Michael Kratz: Sang,

Allan Ringgaard: Keyboards & Kor

Claus Sigmann: Guitar & kor

Brian Lauridsen: Bas & kor

Claus Winther: Trommer


Ingen byfest uden Bamse, ingen festival uden venner – så venner kom og se, nu springer de ud, og springer alle festlige rammer!Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen