forespørgselsliste

Din liste er tom >

RockBandet.DK

RockBandet.DK

RockBandet.DK

Med 10 år og 500 gigs på bagen er RockBandet.DK blevet uhyre populære. Dette skyldes selvfølgelig, at de leverer et fantastisk show hver gang, og så er de super underholdende!!! Rock.Bandet.DK leverer altid et høj oktan show, som er spækket med et iøjnefaldende lysshow, røg og super fed lyd. Hvis det ønskes kan deres show udbygges med konfettikanoner, dette bruges selvfølgelig kun hvis det tillades.


Men der stopper bandet ikke, de spiller med selvlysende trommer, bas og guitarer og selvfølgelig får publikum også en ordentlig omgang knæklys og andre sjove ting de kan krydre festen med. Så kort sagt: RockBandet.DK leverer en fest som man bare ikke vil hjem fra!!!


Hvad spiller bandet så egentlig? Jo alt det som har været hits og som bare vækker minderne frem i dansemusklerne. Tag dine bedste dansesko på og husk dit vabelplaster når RockBandet.DK fyrer op og synger ”Hallo Hallo” imens du ”Står på en Alpetop” og kigger på ”Video Video” ”Midt om Natten” samtidig med at ”Kloden Drejer” fordi du har drukket ”Whiskey In The Jar” og ”Danset i Måneskin” hele vejen ned af ”Rabalderstrædet” og ”Langebro” til du står uden for ”Byens Hotel” hvor du kan høre Robbie Williams synge ”Feel”, ”Angles” og ”Let Me Entertain You”. Men da Rockbandet DK er ”Born To Be wild” og du ”Køber bananer” høre du ”Kvinde min” råbe ”Kom tilbage til mig” og ”Twist an Shout” til ”Regndansen” og hun spørger dig ”Hvor skal vi sove i nat”, da svarer du lidt frækt i ”Sweet home Alabama” men retter det hurtigt da hun jo har ”The Look”. Efter dansen visker hun ”vi er dem de andre ikke må lege med” jeg tænker ”Hit Me Baby One More Time”, for ”Nothing Else Matters” så ”Gir du et knus før du forsvinder” eller skal vi ”Disko Tango” til ”It’s After Dark” imens vi drømmer os tilbage til ”Summer Of 69” hvor der var ”no, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no there’s no limit"…………………

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen