forespørgselsliste

Din liste er tom >

Keinstein

Keinstein

Dansktop'n Rock

Keinstein er et band, der med deres unikke koncept mener, at langt hår, læderveste, og tunge guitarriffs godt kan gå hånd i hånd med Giro 413 klassikere af Birthe Kjær, Jodle Birger, Teddy Edelman mfl.


Keinstein fortolker dansktop klassikere som de ville have lydt, hvis de var udført at rockhistoriens største kunstnere, f.eks. ”Vi maler byen rød” spillet af Metallica, ”I en lille båd der gynger” fremført af Europe eller ”Volvo B18” spillet af AC/DC.
Bandet ved efter 12 år på landevejen, og over 250 koncerter, hvad der skal til for at skabe et festfyrværkeri med fællessang, luftguitar og fadøl. Deres energiske og udadvendte sceneshow sætter gang i gamle som unge, hvad enten man er til de gamle danske tekster, eller den fede 80'er rock og heavy riffs.


Keinstein består af 5 unge erfarne musikere fra Esbjerg. Sammen har de spillet Danmark tyndt, og har leveret varen til alt fra konfirmationer, til nogle af landets største MC træf og festivaler.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen