forespørgselsliste

Din liste er tom >

Tobias Dybvad

Tobias Dybvad

Kendt fra sit eget tv-program "Dybvaaaaad"

Tobias Dybvad er blandt Danmarks bedste komikere, og han indtager altid selskabet med en sprudlende, charmerende, glad energi og en komisk timing i særklasse. Uanset emnevalg går Tobias Dybvad altid uden om de værste klichéer, og han strammer sig an for at levere et show på et joketeknisk højt niveau. Han er ikke bange for at tage nogle chancer og sætte sig selv på spil. Det er altid meget tilladt at grine både med og af ham. Oftest ender man med også at grine lidt af sig selv. 


Tobias Dybvad har 16 år på bagen, men er i dag mest kendt for TV2 Zulus største succes til dato, tv-programmet Dybvaaaaad som kører på 11. sæson. Programmet har udviklet sig til en decideret landeplage og må være det mest citerede danske comedy-program i kantiner og skolegårde landet over. Derudover har han tre succesfulde one-man-shows i ryggen. 


Tobias Dybvad vundet et hav af comedy-priser. Derfor bliver dit arrangement en sikker succes, hvis du har Tobias Dybvad med som underholdning.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen