forespørgselsliste

Din liste er tom >

Anders 'Anden' Matthesen

Anders 'Anden' Matthesen

Danmarks mest alsidige entertainer

Anders 'Anden' Matthesen er ubetinget en af Danmarks mest alsidige entertainere med næsten ufattelige evner for at underholde sit publikum. Anden startede som stand-up komiker, men har siden vist sit talent i mange andre sammenhænge, såsom TV, film og teater. Uanset om Anden synger, rapper, spiller skuespil eller optræder med komik, er han en stor oplevelse for sit publikum. Anders Matthesen debuterede som stand-up komiker ved DM i Stand-up i 1993, og han fik en andenplads. Efter nogle års arbejde på de danske stand-up scener, dukkede han op i et mindre indslag i TV2's talkshow 'Darios Joint'.

Siden var han programvært på TV-programmerne 'Andarki' og 'Andensortering', begge på TV Danmark. Han fik et mindre folkeligt gennembrud med albumudgivelsen 'Hvad snakker du om? - Den Ka' Byttes Vol.1', der indeholdt en samling sketchs og sange oprindeligt produceret til Børneradio, et program på Danmarks Radios P3. Senere kom, blandt meget andet, udgivelsen 'Arne Fortæller... Terkel i Knibe', et gyserhørespil for børn om blandt andet mobning, også oprindeligt produceret til børneradio. 'Arne Fortæller... Terkel i Knibe' blev i 2004 filmatiseret som animationsfilm. Siden har Anders 'Anden'’ Matthesen haft stor succes med stand-up shows, musicals, film og som tekstforfatter, blot for at nævne nogle af hans talenter.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen