forespørgselsliste

Din liste er tom >

Barbara Moleko

Barbara Moleko

En af Danmarks største kvindelige stemmer

Efter nogle års pause vendte en af Danmarks største kvindelige stemmer, Barbara Moleko, i februar 2018 tilbage med singlen ’Gadedreng’ og et landsdækkende Puma-samarbejde. Nummeret markerede en ny start og et nyt musikalsk forløb for Barbara, som vi alle har lært at kende og elske for numre som ’Dum For Dig’, ’Helt Min Egen’ og ’Gør Mig Lykkelig’.


Og netop dét at vende tilbage til det musikalske udgangspunkt har været vigtigt for Barbara Moleko. ’Gadedreng’ var et ind-til-benet nummer, som cementerede, at Barbara stadig har Danmarks mest karakteristiske og største kvindelige stemmer, og at hun absolut er relevant på den dansksprogede musikscene. Nu er Barbara Moleko klar med sommersinglen ’Hemmelighed’, som markerer endnu et musikalsk skifte, og samtidig bevarer den autentiske, ærlige og nedtonede vibe, som først kom til udtryk på 'Gadedreng'.


Barbara Moleko kan optræde i alle afskygninger. Som en del af et hus-orkester, akustisk med en guitarist og kor sangere eller DJ sing-back. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen