forespørgselsliste

Din liste er tom >

Jazzkollektivet

Jazzkollektivet

Ægte musik fra unge musikere

Jazzkollektivet er et professionelt jazzband med unge musikere fra det danske og svenske musikmiljø, der alle brænder for at spille jazz til forskellige festlige lejligheder. Jazzkollektivets mission er, at jazz skal være for alle og opleves live. Jazzkollektivet er et fællesskab af unge danske og svenske jazzmusikere, som er samlet i troen om, at jazzen skal være allemandseje og sættes fri. 


Jazzkollektivet er en base af unge jazzmusikere fra København, Odense, Århus og Malmø, hvis vigtigste opgave er at støtte vækstlaget og bidrage til at unge talenter kan leve af deres kunst. Det tilstræbes at halvdelen af musikerne i Jazzkollektivet er musikuddannede og resten er autodidakte, for at få et bredt udsnit af den spirende talentmasse. I en tid hvor musik produceres i metermål, er Jazzkollektivet et ensemble baseret på levende musik spillet af rigtige musikere. 


Da de er en stor gruppe musikere, tilbyder de fleksible besætninger og en række forskellige typer musikløsninger til det enkelte event. Her er lidt for enhver smag, hvad enten du leder efter jazzband til dit bryllup, din reception, din firmafest, din fødselsdag eller dit jubilæum. På scenen er Jazzkollektivet alt fra duo, trio, kvartet, kvintet og helt op til et ni personers swingende live band.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen