forespørgselsliste

Din liste er tom >

HabenGoods familie stomp show

HabenGoods familie stomp show

Kendt fra ”Danmark har talent”

Den fynske stomp showgruppe HabenGoods har gennem årene sparket døren ind til et utal af arrangementer med deres forrygende stomp show tilsat musik, og med HabenGoods' deltagelse i ”Danmark har Talent” 2018 har hele familien Danmark for alvor stiftet bekendtskab med de 3 legesyge kammerater Morten, Per og Michael, der får musik ud af alting eller ingenting.


Med stor opfindsomhed har HabenGoods formået at nytænke stomp genren, hvor de  forvandler skrot til musikalske stomp instrumenter, der både frembringer hårdtslående beats, charmerende stomp rytmer og kendte melodistykker fra filmklassikere og  legendariske rock numre. Hele familien bliver med garanti revet med, når Habengoods spreder good vibes og på hjemmelavede instrumenter af skrot og kloakrør frembringer hits fra filmklassikere som ”Ghostbusters”, ”Pirates of the Carribean”, ”Mission Impossible”, ”Pink Panther”, ”The Flintstones” til store rockklassikere som eksempelvis ”Thunder Struck” af AC/DC.


HabenGoods optræder til ethvert arrangement enten på scene eller på gadeplan i deres street stomp show. Er muligheden til stede, underholder HabenGoods gerne med en forrygende street stomp parade rundt i byen, i centret eller på pladsen som en festlig optakt til showet.


Besætningen i HabenGoods: 

Per er HabenGoods’ Hulemand, der skruer instrumenterne sammen med indbygget humor og de nødvendige rørlængder, der fremkalder de kendte melodier.

Michael er HabenGoods’ Thomas Blachman, der sørger for at gruppen ikke farer vild i alt for mange gode ideer, og at musikken kommer til at lyde godt, både i arrangementerne og når der skal højttalere til.

Morten er HabenGoods’ Robbie Willams og sætter repertoiret i scene med gøglertæft og flabede cowboy tricks.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen