forespørgselsliste

Din liste er tom >

The Beatles Revival

The Beatles Revival

En tur til Liverpool i 1960'erne

Verdens største boyband gennem tiderne – The Beatles – nåede kun at spille ganske få koncerter i Skandinavien. Til de mange, som ikke nåede at opleve The Beatles live, enten fordi der var udsolgt, eller fordi man simpelthen ikke var født dengang, er her den ultimative erstatning: The Beatles Revival. 


Orkesteret er hjemmehørende i Prag, og de er blandt de få tributebands, som udover succes i hjemlandet også har formået at skabe sig popularitet på internationalt plan. Ægte passion for musikken udtrykkes tydeligt hos orkesteret, og netop dette sammen med målrettet arbejde i retning af at skabe et perfekt image såvel musikalsk som visuelt er hemmeligheden bag The Beatles Revival’s succes overalt i Europa. Bandets optræden er i international klasse, og de placerer orkesteret blandt tidens allerbedste tributebands. 


Kom med i The Beatles Revival’s tidsmaskine tilbage til Liverpool i 60’erne, og oplev en illusion af, at det er de rigtige Beatles, som står på scenen. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen