forespørgselsliste

Din liste er tom >

Katrine Bille

Katrine Bille

Tag Jorden rundt med Katrine Bille!

Har du prøvet at rejse til Rusland, Kina, Indien, Tanzania og Australien på én dag? Nej, vel? Men det kan du opleve nu. Find eventyrlysten frem, og tag med Katrine fra Ramasjang på en musikalsk opdagelsesrejse rundt om jorden, på jagten efter en den store, altædende flodhest, Bimse.

Inspireret af sin egen jordomrejse, har Katrine Bille skrevet børnebogen “Jorden rundt med Katrine”, der udgives hos forlaget Gyldendal i 2021. Udover utrolige fortællinger om pruttende pandaer, livet under vandet og Mongoliets nattehimmel, har Katrine sammen med bogen udgivet 11 verdensomspændende sange. 


Sammen med sit fænomenale liveband (og gode rejsekammerater), vil hun løfte koncertoplevelsen til nye og uforglemmelige højder. Glæd jer til en sjov, eventyrlig koncert, som er en  musikalsk rejse rundt om Jorden. 


Kan bookes med band eller som et musikalsk højtlæsnings arrangement til bibliotekerne hvor Katrine Bille stiller op med en duo. 


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen