forespørgselsliste

Din liste er tom >

Foredrag med Kurt Thyboe - Én milliard og et los i røven

Foredrag med Kurt Thyboe - Én milliard og et los i røven

Journalist og stifter af Rapport

Hør Kurt Thyboe fortælle om den legendariske tid - om de vilde dage i Ugens Rapports storhedstid, hvor han som chefredaktør dannede fortrop for landets nok mest vanvittige flok journalister, der konstant var på røven – økonomisk eller menneskeligt – men stadig producerede sensationelle artikler.


Kurt Thyboe var manden, der startede Rapport i 1972 med oddsene imod sig. Kun én uge fik han til at udtænke et helt nyt koncept med ejerkredsens krav pustende i nakken: Sex, vold og krimi. “Resten må du selv finde ud af”. I 10 år stod Kurt Thyboe i spidsen for den bladsucces, Ugens Rapport blev. Selvom bladet og dets bagmænd blev betragtet som branchens udstødte, sprængte salgstallene loftet med 250.000 solgte eksemplarer om ugen allerede det første år, hvilket var med til at redde et af Danmarks største bladhuse fra ruin.


Men fra den ene dag til den anden var det slut. Mr. Ugens Rapport blev fyret, og her begyndte en sej kamp for at finde en identitet, som i måske al for høj grad havde levet bag skrivemaskinen, klemt inde mellem bjerge af magasiner, brainstorms og redaktionens halvtømte whiskyflasker.


Hør foredraget om et spændende og anderledes liv, og få svar på alle de ting, du altid gerne har ville vide - og dem du ikke vidste du ville vide. Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen