forespørgselsliste

Din liste er tom >

Alena & Lucie

Alena & Lucie

De kendte Country Sisters

Alena & Lucie er kendt fra det populære tjekkiske band, Country Sisters, der igennem en menneskealder har begejstret hele verden. Med hits på over 30.000.000 på Youtube, er der tale om intet mindre end en verdensomspændende succes. 


Som duo spiller Alena & Lucie hits inden for pop, rock og country. De er meget udadvendte og er ikke bange for at bevæge sig ud blandt publikum. De spiller kun hits, som folk kender, kan synge med på eller danse til. Musikken består af alle de store hits fra countrymusikken, rock, pop og rock’n’roll. Det er kendte hits som ’Jolene’, ’Rose Garden’, ’Living Next Door to Alice’ og mange flere. Kunstnermæssigt spænder Alena & Lucie fra Wham over ABBA til Katy Perry. 


Alena & Lucie kommer altid langt udover scenekanten med deres energifyldte show. Udover den fremragende musik kan man glæde sig til underholdning i absolut særklasse, der kan tilpasses ethvert arrangement.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen