forespørgselsliste

Din liste er tom >

The Powls

The Powls

Skør udklædning, alternative instrumenter og velspillede hits

Efter en lang og helt ’crazy’ periode med udsolgte huse, har The Powls fået påklistret et varemærke: De er kendt som det orkester, din mor advarede dig imod. The Powls søger nu efter endnu højere tinder, som skal nås i laksko, kapper, hæklede suits, stramme heldragter og musikinstrumenter verden endnu ikke har set før. 


Ensemblet er stadig helt sit eget og giver den altid max gas. Det er ligegyldig, om det er i et sofahjørne i Randers eller på en af landets festivaler, som de har frekventeret igennem de seneste 22 år. Et uheldigt biprodukt af de mange koncerter er, at The Powls nu er særdeles velspillende og har en imponerende palette med nationale og internationale hits. 


Man underholdes, forbløffes og synger med. Man drikker, man griner og danser igennem. Skal din fest have et hylende morsomt og velspillende indslag, så er det The Powls, du skal booke.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen