forespørgselsliste

Din liste er tom >

The Powls

The Powls

Få et festligt indslag med skør udklædning, alternative instrumenter og velspillede hits

Efter en lang og crazy periode med udsolgte huse, og The Powls som fanebærer af mottoet "Vi er det orkester, din mor advarede dig imod, og nu skal der sgu hammer på”, søger The Powls nu efter endnu højere tinder som skal nås i laksko, kapper, hæklede suits, stramme heldragter og musikinstrumenter verden endnu ikke har set før.


Ensemblet er stadig helt sit eget og gir' den max gas... .og det er ligegyldig om det er i et sofahjørne i Randers eller på en af landets festivaler, som de har frekventeret i 22 år. Et uheldigt biprodukt af de mange koncerter er, at The Powls nu er særdeles velspillende og har en imponerende palette med nationale og internationale hits.


Man underholdes, forbløffes og synger med. Man drikker, man skraldgriner og danser igennem med en, man ikke kender endnu. Skal din fest have et hylemorsomt og velspillende indslag, så er det The Powls, du skal booke!

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen