forespørgselsliste

Din liste er tom >

Kenneth Tram

Kenneth Tram

Iværksætter i med og modvind

Hvordan får man en god idé? Hvad skal der til for at føre den ud i livet? Skal man ikke bare glemme det og beholde sit sikre job? 


Iværksætteren Kenneth Tram fik i 2009 idéen til Phoamy, en vindhætte til headsets, på en cykeltur over Langebro. Hans kone gad ikke at tale i telefon med ham pga. vindstøj, men i lommen havde Kenneth en klovnenæse, som han lige havde fået af Cirkus Arena. Den satte han på mikrofonen, og så var idéen til Phoamy blev født. Mange har sagt til ham: “Nej hvor smart, hvorfor er der ikke nogen, der har tænkt på det noget før?”. Kenneths svar plejer at være: “Det er der helt sikkert også, der er bare ikke nogen, der har ført den ud i livet”. Hvad det har krævet emotionelt, økonomisk og rent praktisk, fortæller Kenneth Tram om i et sprudlende foredrag, hvor han øser ud af sine erfaringer både i medgang og modgang. 


Kenneth Tram er især kendt fra Løvens Hule, hvor han leverede den bedste pitch nogensinde, og senest har han været en del i medierne pga. sin kamp for dansk iværksætteri. Kenneth Tram har holdt foredrag på folkeskoler, erhvervsuddannelser, virksomheder og netværksmøder, hvor han med høj energi og passion fortæller om et liv som opfinder og iværksætter.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

Related artists link:
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen