forespørgselsliste

Din liste er tom >

ElsborgMaribo

ElsborgMaribo

En fremadstormende duo på den danske musikscene

På rekordtid har den sydfynske duo ElsborgMaribo opnået kæmpesucces på den danske musikscene med udgivelserne ”Refleksioner” (2016) og ”En verden fuld af skønhed” (2017). Derudover har ElsborgMaribo medvirket på TV i bl.a.  ”Sommersang i Mariehaven” og 'Dansktop Talent' samt masser af live-optrædener rundt i landet (bl.a. på turné med Peter Vesth.). Med en aldersforskel på mere end 30 år udgør Mette Elsborg og Erik Maribo en unik og spændende konstellation, hvor musikken har  rødder i alt fra contry/folkemusik, dansktop til viser, blues og Rock’n’Roll.


ElsborgMaribo kan bl.a. engageres til følgende:


Koncert

Med en blanding af både egne numre og kendte danske og udenlandske sange tilpasser ElsborgMaribo deres kæmpe repertoiret, så det passer til tid, sted, lejlighed og publikum. I ElsborgMaribos egen musikalske stil fortolkes sange, der tager fat i livets store emner som kærlighed, livsglæde, sorg, etc. Teksterne er oftest poetiske, dybsindige og reflekterende og melodierne spænder over de fleste stilarter. Her er elskede viser lige fra Benny Andersens danske tekst til 'Bjørnen Vågner', Erik Grips 'Åbent Landskab' til den livsbekræftende 'Livstræet'. I det hele taget nægter ElsborgMaribo at blive sat i en musikalsk bås, så det ene øjeblik præsenteres publikum for ElsborgMaribos egen glade, country-inspirerede 'Vandreland', det næste øjeblik en nutidig version af 'Manden på risten' og senere en en stemningsfuld version af Leonard Cohens 'Hallelujah'. Det hele bliver udført med stort nærvær med Mette Elsborgs flotte vokal og Erik Maribos eminente guitarspil.


Kirkekoncert

Med sange, der tager fat i livets store emner som kærlighed, livsglæde, sorg etc. taler ElsborgMaribo til publikums følelser og hjerter igennem musikken. ElsborgMaribo spiller en blanding af egne numre og kendte danske og engelske sange, der passer godt til kirkerummet. Her er elskede danske toner som Benny Andersens danske tekst til 'Bjørnen Vågner', Albertes 'Lyse Nætter', Erik Grips 'Åbent Landskab' til stemningsfulde verdenshits som 'Amazing Grace', Leonard Cohens 'Halleluja' og 'You Raise Me Up'.


Julekoncert

I november/december måned suppleres det sædvanlige repertoire med sange og salmer, der hører julen til — eksempelvis jule-klassikere som 'Oh Holy Night', 'Nu tændes tusind julelys', 'Glade jul', 'Dejlig er jorden', 'Der er er noget i luften' og 'Happy Xmas (War is over)' – sange, der egner sig godt til kirkerummet.  Ved andre julekoncerter fortolker ElsborgMaribo også jule-klassikere som 'Juletræet med sin pynt', 'Jeg så julemanden kysse mor', 'Børn og voksne i kærlig krans' og nyere julesange som Flemming Bamse Jørgensens 'Stjernedrys & Englesang' (fra Brødrene Mortensens Jul) og EslborgMaribos egen 'Rudolf med kanen'.


Seniorkoncert

Specielt til senior-arrangementer har ElsborgMaribos sammensat en koncert med titlen ”ElsborgMaribo hylder den danske sangskat”, hvor publikum præsenteres for en bred vifte af sange fra den danske sangskat. Her er viser som 'Bjørnen Vågner', 'Åbent Landskab', 'Livstræet', og også store danske evergreens, der med tiden er inkluderet i den danske sangskat, er med – bl.a. 'Dansevisen', 'Manden på risten', ”'eg er Sigøjner', 'Alle Sømænd er glade for piger”'og 'Ta´ med ud og fisk'. Når man skal hylde den danske sangskat, kan man naturligvis ikke komme udenom Kim Larsen, Shu-Bi-Dua og John Mogensen - de er rigt repræsenteret i repertoiret, og har publikum lyst til at synge med (og det har de!), så bliver der rig mulighed for det. ElsborgMaribo inkluderer også årstidens sange. Er der stemning for det, giver ElsborgMaribo også et par numre fra deres 2 udgivelser.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen