forespørgselsliste

Din liste er tom >

Dissing og Las

Dissing og Las

Kvalitetsmusik til ethvert arrangement

Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen tilhører den absolutte top indenfor den nye generation i dansk musik. De er oplært hos Povl Dissing, men er i dag etableret som en unik enhed, der med præcision og ekstrem samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers. Rasmus og Jonas Dissing har for alvor slået deres navn fast i den brede offentlighed, og trioen er i dag etableret som en enhed, man skal regne med at se meget mere til fremover. 


Koncert 


Dissing og Las inviterer til deres koncert med den største selvfølgelighed publikum indenfor, og fortællinger og fantasier viser vej gennem aftenens sange. Der bliver grinet og grædt, rocket og rislet. Arven fra den ældre Dissing ligger som en smuk og kærlig tone i bunden af trioens tekster og lyd, og Dissing & Las er i disse år i deres livs form som sangskrivere og musikere. Dissing og Las' udgivelser har høstet masser af kritikerros fra anmelderne for netop at bringe deres eget unikke udtryk i spil. Samtidig giver de med deres tekster et både intelligent, vedkommende og nuanceret billede af dagens Danmark. 


Min mormors gebis 


Dissing og Las har givet Jakob Martin Strids nyklassisker ’Min mormors gebis’ en lydside i tråd med bogens anarkistiske appel til både børn og voksne. Der er frække numre, eftertænksomme numre og numre spækket med detaljer og finurlige reallyde. En del børneplader lyder lidt, som om de er tilpasset til at skulle køre i baggrunden uden at genere nogen. Men Dissing og Las har ønsket at nå dertil, hvor det blev en fælles oplevelse for børn og voksne, ligesom bogen. Dissing og Las tager ud og spiller de skønne numre for børn og voksne i alle aldre i hele landet. 


Dissing og Las synger Dylan 


For Dissing og Las har Bob Dylans musik altid været en stor kilde til inspiration, så de takkede straks ja til muligheden for at dykke ned i dette ocean af sange, da opfordringen kom fra Jazzhus Dexter i Odense i forbindelse med Bob Dylan's 70-års fødselsdag. Koncerten blev en succes, og ikke mindst de tre vokaler i Dissing og Las giver Dylans sange den variation, de kræver. Trioens sammenspil, som også her er i særklasse, formår at følge sangene til dørs. Oplev en unik og veludført koncert med det allerbedste fra Bob Dylans univers.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen