forespørgselsliste

{system.shoppingbasket(883)}

Cross Schack Ostermann

Cross Schack Ostermann

Trio med spændende genreblanding

Cross Schack Ostermann er et band med tre dygtige musikere, der har vidt forskellige baggrunde rent genremæssigt. De samler de velspillende musikere til en særlig bestemt stemning, når de optræder med sang, guitar, bas og vaskebræt. 


Billy Cross kom til Danmark i 1974, efter at have spillet med navne som Bob Dylan, Shanana, Topaz og Meat Loaf. I Danmark har han spillet med C.V. Jørgensen, Bjórn Afzelius, Delta Cross Band og ikke mindst Everybody’s Talking. Flemming Ostermann spillede i slutningen af 60'erne sammen med Annisette i bandet Dandy Swingers, og da Savage Rose efterfølgende blev dannet, kom Flemming med som guitarist. Derudover har han også samarbejdet med Anne Linnet, Cox Orange, Sylvester & Svalerne, Anne Dorte Michelsen og Kaya, og som underviser på Det Rytmiske Konservatorie i København. 


Mik Schack er kendt fra Danmarks Radio's P3, hvor hans meninger om musik og folk er lige så direkte som hans satiriske tegninger. Han har spillet på vaskebræt igennem flere år, blandt andet sammen med Jan Monrad, Mik & Tømrer Claus, samt Søren Rislund. Mik Schack mødte sine to band kammerater på HUSET i Magstræde, da han arbejdede der som booker. 


Sammen forener Cross Schack Ostermann deres kærlighed for Rock'n'Roll, R&B og de gamle klassikere, og det er en unik oplevelse at se og høre Cross Schack Ostermann trioen folde sig ud.


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen