forespørgselsliste

Din liste er tom >

Rock VS Classic

Rock VS Classic

Cecilia Lindwall og Oliver Weers

Vi præsenterer et helt nyt koncept: en fantastisk konstellation med rocksangeren Oliver Weers og sopranen Cecilia Lindwall. 


Sammen har de tilrettelagt en kavalkade af de allerstørste hits, hvor rock og opera smelter sammen til det ultimative. Det er verdenskendte hits som: ”We are the Champions”, ”The Show Must Go On”, “Run to the hills”, ”Sound of Silence” over til fantastiske musicalnumre fra bl.a. ”Phantom of the Opera”. De bliver serveret af to fantastiske sangere, som kommer langt ud over scenekanten. 


Cecilia Lindwall – sopran i særklasse

Efter sin anmelderroste debut i ”La Boheme” på Den Norske Opera i 2000 og som vinder af den internationale konkurrence i Kammeropera Schloss Rheinsberg i Berlin året efter, har den svenske sopran Cecilia Lindwall arbejdet professionelt i Tyskland, Norge, Danmark og Sverige. Cecilia er nu bosat i Danmark og er en særdeles velrenommeret koncert- og operasanger. 


Oliver Weers - tysk/engelsk rocksanger

Efter sin medvirken i X Factor 2008 fik Oliver Weers tilbudt en pladekontrakt og fik derefter stor succes med sit eget band og turnede rundt i flere europæiske lande. Oliver har bl.a. spillet sammen med medlemmer fra bandet Thin Lizzy & Whitesnake og er en hårdtslående sanger, der har godt fat i publikum. De senere år har Oliver Weers forenet rock, opera og musical med stor succes. 


30 min. show, der letter taget og får folk op ad stolene. 


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen