forespørgselsliste

Din liste er tom >

Preben Palsgård

Preben Palsgård

Talende hunde og levende dukker

Preben Palsgård har i mange år lavet sjove familieshows. Gårdhunden Charlie er den nyeste aktør i Preben Palsgårds familieshow. 


Han er en charmerende dansk-svensk gårdhund, som på forunderligvis er i stand til at åbne munden lige som en gammeldags bugtalerdukke, mens Preben leverer stemmen. En opgave, som ofte kræver improvisationstalent og omstillingsparathed, for Charlie er helt sin egen.Sammen leverer de den overbevisende illusion, at Charlie er en talende hund. Og ikke bare en talende hund, men en talende cirkushund, som gerne fremviser en masse sjove tricks. 


Ud over Charlie medvirker en mængde sjove ”dyr” fra Preben Palsgårds stalde. I kan eksempelvis møde den smådumme gris, Jodle Knud, den lille søde og næsvise ”puddelhund” Poppe, et par talende sko, der gerne vil synge og den ustyrlige Loppe Viggo, som næsten altid kommer på afveje. 


Ved festlige lejligheder er selv den ondskabsfulde og modbydelige grib Galle med i forestillingen, og som regel er der også en tilskuer, der får lov at agere dukke. Preben Palsgård har optrådt som bugtaler hele sit liv og i mange forskellige sammenhænge. De sidste 10-15 år har mest været helliget faste engagementer i cirkus og varieté i Skandinavien og Europa, men der er også blevet plads til lidt sommerfester, skoler, ferielejre og biblioteker. Han har den forunderlige evne at kunne få børn og voksne til at le sammen på tværs af aldersforskelle.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen