forespørgselsliste

Din liste er tom >

Det Store Juleshow 2019

Det Store Juleshow 2019

Med Mek Pek, Kalle Mathiesen, Katrine Bille og band

Så er der dømt hyggelig, crazy, sjov, sød og musikalsk jul for hele familien.


Med to generationers populære børneunderholdere på scenen, kan det ikke gå helt galt… eller kan det??


Mek Pek har underholdt børn , med Åh abe og Habbasut-hits i over 25 år. Katrine Bille startede sin børneunderholdningskarriere for 10 år siden, som LilleNørd. Kalle Mathiesen, der er en crazy og hylende morsom trommeslager m.m. lavede Ramasjangprogrammerne ”Kalles Danmarkstur” i 2 sæsoner, i 2013/14.


Kalle Mathiesen spiller og slår på alt, og han vil prøve at slå rekorden for verdens hurtigste trommeslager, spille sange fra Ramasjang udsendelserne og digte julesange på stedet.


Katrine Bille, kendt fra Ramasjang programmerne ”Luk op, luk i” og ”LilleNørd”. Hun er igen TV aktuel i foråret 2019, på DR Ramasjang, i 2. sæson af den nye programserie ”Luk op, luk i”, der handler om musik og følelser. 


Mek Pek har sit store Åh Abe og Habbasut-repertoire, så hits fra de mange børneplader kommer der ikke til at mangle. Heller ikke sjove løgnhistorier fra barndommens jul. Mek Pek har selvfølgelig sin trompet og gulvbas med, så måske blæser han julen ind mens han står på bassen.


Emil Falk er søn af Mek Pek, han spiller guitar med Thomas Helmig, Hugo Helmig,  Kesi, Anders & Katrine (LilleNørd) m.fl.Emil spiller først og fremmest guitar og keyboards, men er også en dygtig sanger, bassist og spasmager.


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen