forespørgselsliste

Din liste er tom >

Kaya Brüel

Kaya Brüel

En nærværende musikalsk oplevelse

Kaya Brüel har været et velklingende og -syngende navn på den danske musikscene i mere end 25 år. Med flere albummer og livejobs på CV’et er Kaya Brüel et navn, der både rammer publikum og de høje toner. Hver gang leverer Kaya Brüel en stemningsfuld koncert med et vidt spænd af sange, der alle har været en del af hendes karriere gennem de sidste 25 år. 


Kaya Brüel debuterede som 19-årig og blev især kendt for sin versioner af 'Shower the people' og 'Traffic Jam'. Siden har hun bevæget sig over mange genre fra jazz til soul og nu tilbage i en mere moderne produktion med sin seneste udgivelse 'Nu & Nær'. 


Med sig har hun sin mangeårige musikalske makker, guitarist Ole Kibsgaard og et hold af landets mest erfarende og velspillende musikere. 


Dit publikum vil blive beriget med en nærværende og opløftende musikalsk oplevelse med Kaya’s varme stemme som omdrejningspunkt.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen