forespørgselsliste

Din liste er tom >

Ane Høgsberg

Ane Høgsberg

Et friskt, feminint pust på den danske stand-up-scene

Ane Høgsberg udleverer livet som moderne kvinde med en selvironisk distance, så både mænd og kvinder er garanteret et grine-flip. Hun er derfor et forfriskende pust på den danske stand-up scene, fordi hun er kvinde, der tør at sætte sig selv i centrum for et skægt show med levende mimik og god energi. 


Ane Høgsberg vandt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla i 2016, og derudover har man også set hende på Comedy Zoo tour i 2015 og 2016, samt hørt hende i hendes podcast "Anbefalet", hvor hun hver uge sammen med en ekspert-gæst dykker ned i et emne. Ane Høgsberg var derudover vært ved DM i Stand-Up i 2017. 


Ane Høgsberg vil passe perfekt til dit arrangement, hvis du elsker stand-up om livets små særheder og de ting, vi nok alle kender til som f.eks. livet med kæresten, balancegangen mellem kropsidealet og kage-fetish, samt hvor svært det er at overholde alle de mange regler, der skal til for at være en god feminist. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen