forespørgselsliste

Din liste er tom >

De Spildte Talenter

De Spildte Talenter

Lidt bedre end andre gode orkestre

Om det er klubber, koncerter, firmafester, familiefester eller andet, vil jeres arrangement være i de bedste hænder hos De Spildte Talenter. 


De Spildte Talenter ved, at lige netop jeres arrangement er noget helt særligt. I har sikkert planlagt det igennem lang tid og ved, at musikken er noget af det vigtigste for en god fest. Derfor vil orkestret gøre alt, hvad de kan, for at musikken rammer lige i øjet hos jeres gæster eller publikum. 


Skal der være smagfuld klavermusik til receptionen eller under middagen? Kendte sange tilsat lækker guitar og en af landets bedste sangstemmer? Et velklædt orkester der spiller klassikere fra hele populærmusikkens historie? Et toptjekket danseorkester der sætter gang i festen med hits fra Elvis over Poul Krebs til Rasmus Seebach? Fra den helt stille ”sjæler” til den mest heftige rock´n roll? Det er ikke for ingenting, at De Spildte Talenter tillader sig at bruge sloganet ”Lidt bedre end andre gode orkestre”. 


Hvis der er behov for yderligere underholdning, evt. optræden af kendte solister, er dette også muligt af arrangere.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen