forespørgselsliste

Din liste er tom >

Tamra Rosanes Hallelujah Special

Tamra Rosanes Hallelujah Special

Amerikansk gospel og spirituals i skøn forening

Tamra Rosanes, Danmarks amerikansk fødte countrydronning, medvirker i et nyt musikalsk koncept HALLELUJAH SPECIAL, hvor hun synger amerikansk gospel og spirituals, hymner og country-ballader. 

Hun har slået sig sammen med 2 spændende, originale musikalske personligheder: J. Tex - Jens Einer Sørensen, som spiller guitar, banjo, violin og mundharpe og er kendt fra Americana og countrymiljøet. Tim Kristensen - kendt fra rockabilly og countrymiljøet - er med på kontrabas.

Navnet HALLELUJAH SPECIAL refererer til Himmel Ekspressen - et gospeltog på vej til himlen.

HALLELUJAH SPECIAL-koncerterne er specielt velegnede i kirker og musikken er både folkelig, følsom og festlig. 

”Med HALLELUJAH SPECIAL vil vi tage folk med på en tur gennem USA´s sangskat og amerikansk musiks rødder på vores egen, helt personlige måde. Dvs. med følsomhed, kant og kærlighed til musikken og dens betydning for USAs historie,” fortæller Tamra Rosanes.


De tidligste indvandrere i USA skulle begynde et nyt liv på et splinternyt kontinent uden andet end en økse, en bibel og en sang. Det er mange år siden, men sangene har betydning den dag i dag og er elsket af både amerikanere og danskere.


HALLELUJAH SPECIAL byder på bl.a. Hank Williams´ simple og gospel-inspirerede sange med vigtige bud-skaber som ”I Saw The Light”, The Carter Family´s traditionelle sange som ”Will the Circle Be Unbroken”, Woody Guthries ”This Land is Your Land”, sorte slave-gospelsange som ”Go Tell it On the Mountain”, hvide spirituals som ”Poor Wayfaring Stranger” og Life´s ”Railroad to Heaven” og countrysange af ”Johnny Cash” og Patsy Cline, som er relevante i kirkesammenhæng.


”Vi håber, at HALLELUJAH SPECIAL vil synge publikum glad og varm med nærvær, følsomhed og festlighed - og få kirken til at stråle af energi og stor musikalitet,” siger Tamra Rosanes. 


Get on board HALLELUJAH SPECIAL med Tamra, J. Tex and Tim. 


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen