forespørgselsliste

Din liste er tom >

Julenissen Julius

Julenissen Julius

Nisseskæg, juleballade og Kæmpe Kommoden

Julenissen Julius er en rigtig spilopmager. Han elsker børn, og alle børn er vilde med ham og hans nisserier. På sin helt egen charmerende

facon kan han nemlig lave masser af nisseskæg og juleballade.


Julenissen Julius bor på loftet over møllen, og her står hans kæmpe kommode. Skufferne er fyldt med overraskelser, og hver gang der åbnes en ny

skuffe, sker det noget sjovt. Julius tryller, han synger med børnene, hælder mel, æg og sukker i sin høje hat og tryllebager pebernødder. Alt kan ske når Julius først kommer igang og børnene synes det er hylende skægt. Men det er nu meget normalt for en ungnisse på kun 212 år.


Når nisserierne er slut deles der pebernødder ud til alle. Julius sørger for julestemningen og skal nok varme både store som små julehjerter.

Husk - julen falder igen i år på den 24. december, så bestil Julius og hans juleshow i god tid - så er juleglæden sikret.


Julenissen Julius laver også balloner og små tryllenumre rundt i centret og på markeder m.m. Man kan også bestille Peter Pan.

Peter Pan og Julius former sjove farvestrålende figurer. Nissen og Peter Pan er så glad for balloner og elsker at dele dem ud til børn og trylle lidt for dem.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen