forespørgselsliste

Din liste er tom >

Julenissen Julius

Julenissen Julius

Nisseskæg og ballade

Julenissen Julius er en rigtig spilopmager. Han elsker børn, og alle børn er vilde med ham og hans nisserier. På sin helt egen charmerende facon kan han nemlig lave masser af nisseskæg og juleballade. 


Julenissen Julius bor på loftet over møllen, og her står hans kæmpe kommode. Skufferne er fyldt med overraskelser, og hver gang der åbnes en ny skuffe, sker det noget sjovt. Julius tryller, han synger med børnene, hælder mel, æg og sukker i sin høje hat og tryllebager pebernødder. Alt kan ske, når Julius først kommer i gang. Børnene elsker det og skralgriner med på alle de komiske indslag. Og så er Julius i øjenhøjde med børnene, fordi han er en ungnisse på kun 212 år. 


Når nisserierne er slut, deles der pebernødder ud til alle. Julius sørger for julestemningen og skal nok varme både store som små julehjerter. Julenissen Julius laver også balloner og små tryllenumre rundt i centret og på markeder. Der er også mulighed for, at Nissen Julius tager sin ven Peter Pan med, og sammen kan de forme alle sjove og farvestrålende figurer af balloner.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen