forespørgselsliste

Din liste er tom >

Bite a Bug - Smag på fremtiden

Bite a Bug - Smag på fremtiden

Street Kitchen med woktilberedte insekter!

Dagens ret er græshopper, melorme og buffalo worms toppet op med chokolade-overtræk, krymmel, lime, chili og drys i alverdens farver.


Det lyder som noget fra fjerne lande eller overskriften på en fremtidsfilm, men inden længe er insekter en delikatesse i de vestlige lande også. Helt sensationelt præsenterer vi, som de første i Europa, ”Bite a Bug” konceptet, som er et rullende Street Kitchen, hvor vores chef-kok fremtryller super næringsrige snacks af wok-tilberedte insekter.


De små, delikate bidder bliver lækkert anrettet og er et sundt alternativ til andre snacks og fastfood. Insekterne ristes let og toppes med fx chokoladeovertræk, krymmel eller drys i alle afskygninger.


Prøv Bite a Bug til din næste event, fest eller begivenhed. Det bliver helt sikkert et tilløbsstykke! Vi leverer komplet opsætning med Street Kitchen, råvarer, service, tilbehør og 1 dygtig medarbejder.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen