forespørgselsliste

Din liste er tom >

Bite a Bug - Smag på fremtiden

Bite a Bug - Smag på fremtiden

Streetkitchen med woktilberedte insekter

Dagens menu er græshopper, melorme og buffalo worms toppet op med chokolade-overtræk, krymmel, lime, chili og drys i alverdens farver. Det lyder som noget fra fjerne lande eller overskriften på en fremtidsfilm, men inden længe er insekter også en delikatesse i de vestlige lande. 


Helt sensationelt præsenterer vi, som de første i Europa, ”Bite a Bug” konceptet, som er et rullende Street Kitchen, hvor vores chef-kok fremtryller super næringsrige snacks af wok-tilberedte insekter. De små, delikate bidder bliver lækkert anrettet og er et sundt alternativ til andre snacks og fastfood. Insekterne ristes let og toppes med fx chokoladeovertræk, krymmel eller drys i alle afskygninger. 


Prøv Bite a Bug til din næste event, fest eller begivenhed. Det bliver helt sikkert et tilløbsstykke! Vi leverer komplet opsætning med Street Kitchen, råvarer, service, tilbehør og en dygtig medarbejder.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktet







Share
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen