forespørgselsliste

Din liste er tom >

Mikkel og Julemanden

Mikkel og Julemanden

Traditionelt juleshow med et cool twist

I dette show bliver der tale om den ultimative juletræsfest med et traditionelt juleshow med alletiders Julemand og entertaineren Mikkel Rugholm. Den kendte familie- og børneentertainer Mikkel Rugholm går på scenen og underholder med sit fantastiske juleshow. Det er underholdning for hele familien med sjove indslag, komik, magi og ikke mindst Snemanden “Julius Vinter”. 


Det er et spektakulært show på ca. 30 minutter, der varmer publikum godt op, inden Mikkel Rugholm henter selveste Julemanden på scenen. Når den store flotte Julemand kommer ind til børnene, så danses der om juletræ med populære sange, som børnene elsker og kan synge med på. Dansen om juletræet varer ca. minutter. Det hele afvikles med professionalisme og perfektion. 


Julemanden er uddannet operasanger og har mere end 35 års erfaring som udøvende sanger, og han synger derfor gerne for og rammer de høje toner i julesangene. Julemanden uddeler også gerne julegodtepose eller julegaver til børnene. 


Programmet afvikles med tilrettelagt musikprogram, og der er lydanlæg med til afvikling. I alt 90 minutters super god juletræfest i helt nostalgisk stil med et cool twist.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktet







Share
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen