forespørgselsliste

Din liste er tom >

Kalles Store Trommeshow

Kalles Store Trommeshow

Trommeshow med rytmer og rekordforsøg

Når Kalles Store Trommeshow kommer til byen, vil man kunne opleve næsten musikalske stilarter, der bliver spillet på nye musikinstrumenter såsom balloner, sprøjtefløjte, samurai sværd og grise. Man kommer også til at møde 'vinkelsliberen Villy', 'boremaskinen Boris' og 'Bente Ballonrina’. 


Børnene vil blive overraskede, når der kommer en næsten to meter høj mand ind på scenen, som elsker at spille trommer. Han spiller så meget trommer, at han næsten SELV er blevet til en tromme. For i brystkassen på både børn og voksne sidder hjertet som holder rytmen dagen lang. Det er derfor, at Kalles trommemusik går lige i kroppen og i hjertet. De fleste må danse, klappe og råbe, når de er til koncert med Kalle, for det kan han bare ikke selv lade være med. Publikum får lov til at bestemme, hvad Kalle skal spille, og de bliver en del af koncerten, fordi han vil bruge dem som instrumenter. Han har derudover sat sig for at bevise, at han er verdens allerhurtigste trommeslager ved at slå rekorden for flest slag på 30 sekunder. 


Kalle Mathiesen er uddannet trommeslager ved Rytmisk Musikkonservatorium og har skabt sit one-man-show ud fra devisen, at ”Der er musik i alt og alt er musik”. Han er bl.a. kendt fra Ramasjang-serien Kalles Danmarkstour.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen