forespørgselsliste

Din liste er tom >

Helle Bertram

Helle Bertram

Troværdighed kommer indefra

Markedsføringskronerne fosser ud af TV, aviser, radio og de sociale medier for døve ører. 


Mennesker har mistet tiltroen til store virksomheder, kendte politikere og sågar deres egen ledelse. Hvorfor? Fordi vi, der arbejder professionelt med kommunikation, har glemt at bruge vores sunde fornuft. Og hvad værre er, at vi ofte ikke stoler på, at den ”sande historie” er god nok. Men ifølge Helle Bertram er det netop den sande historie, der gør hele forskellen, for troværdighed kommer indefra. 


I foredraget med Helle Bertram får du inspiration til at bruge hverdagens historier i professionel kommunikation, der får mennesker til at lytte. Hun støtter jeres virksomhed i at udvikle kreative kommunikationsløsninger, der ikke koster mere. Og endelig er Helle Bertram sublim til at spotte det, der kan gå galt i god tid og afværge det, før det sker. 


Målgruppen for Helle Bertrams foredrag er ledere, kommunikationsfolk og konsulenter, som gerne vil gå derfra med hovedet fuld af effektive og indlysende ideer. Foredraget er målrettet deltagernes faglige baggrund og krydret med eksempler fra en virkelig verden, man kunne tro var løgn.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

Related artists link:
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen