forespørgselsliste

Din liste er tom >

Maud & Mænd

Maud & Mænd

Sørger for successen på dansegulvet

Maud & Mænd er et band sammensat af rutinerede kunstnere med en vision om at skabe et unikt musikalsk univers, hvis mission er at bringe fest, frihed og farver til folket. Bandets fire medlemmer kender de fleste fra Fede Finn & Funny Boyz, og med sangerinde Maud Kofod i front er der garanti for høj professionel underholdning. 


Sammen formår de at skabe en fest for et bredt publikum over hele landet. På grund af deres succesrige baggrund ved Maud & Mænd, hvad der kræves for at underholde, begejstre og opnå den tætte kontakt med publikum, der er så vigtig for et vellykket arrangement. Publikum kan glæde sig til at møde et orkester med smittende energi og spilleglæde serveret med charme, autencitet og højt humør. Maud & Mænd har sammensat deres repertoire af en god dansk blanding af gedigen country, rock, pop og shownumre. De har tilsat alle de kendte festnumre og krydret det hele med et ordentligt skud musikalsk folkelighed. 


Deres musik rammer bredt og dybt og efterlader publikum med en saltvandsindsprøjtning af de helt store. Maud & Mænd blev også nomineret til årets gruppe ved Dansktop Prisen 2017.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen