forespørgselsliste

Din liste er tom >

Safari-Band

Safari-Band

Dansevenligt band med smittende humør

Safari-Band –Partybandet med den gode stemning og brede repertoire.


Safari-Band er det altid festlige og veloplagte partyband, der fest efter fest leverer god stemning og vellydende dansemusik for det brede publikum.Med stor erfaring og et glimt i øjet, sikrer de publikum en god og festlig oplevelse med overhængende risiko for trætte danseben og hæse stemmer til følge.


Repertoiret er stort og rammer det brede publikum, hvad enten man er til rock’n roll, country, melodi grandprix, 80’er hits, pop, rock eller nogle af de største hits fra dansktoppen.


Safari-Band tilbyder også at spille under middagen, hvilket betyder at Safari-Band kan levere musikken under hele festen – altså både under spisningen og til den efterfølgende fest – og det er uanset om der er tale om bryllup, fødselsdag etc. eller f.eks. et halbal. 


Lyd og lys tilpasses selvfølgelig det enkelte arrangement. Kort sagt leverer Safari-Band en forrygende fest fra start til slut.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen