forespørgselsliste

{system.shoppingbasket(883)}

Wickmanns børneshow

Wickmanns børneshow

Sprudlende one-man-show for børn

Sjove finurlige sange, der får alle børn og barnlige sjæle op af stolene. Det er ingredienserne i Wickmanns børneshow. Der er sans for detaljen, og publikum bliver inddraget til at deltage aktivt med bevægelse, sange man ikke kan lade være med at synge med på, og rytmer, som man ikke kan sidde stille til. 


Danny Wickmann er en erfaren musiker, der igennem de sidste 25 år har spillet utallige liveshows. En scenevant herre, der med sin energiske og autentiske energi får alle med. 


Udover sin musikalske formåen har han gennem sit virke som musiklærer undervist og underholdt børn rundt omkring på skoler gennem de sidste 18 år. Der er pædagogisk overblik, og showet bliver tilrettelagt således, at det passer til lejligheden. 


Vuggestuer (0-3 år): 

Kendte, simple børnesange sjov, dans og leg. 


Børnehaver (3-6 år): 

Sjove og simple sange, der får børnene op af stolene. Der er lagt op til dans og aktiv deltagelse. De modige børn kommer op på scenen og inddrages i aktiviteter. 


Indskoling (0-3.klasse): 

Sjove og simple sange med masser af rytmer, sange om bogstaver og om det at gå i skole. De modige børn kommer op på scenen og er aktivt med. 


Mellemtrinet (4-6. klasse): 

Historien om ”The Blues”. Spændende fortælling om blues-musikkens opståen fra negro spirituels og deltablues frem til Chicago blues og videre til soul/funk og frem til den moderne rock. Der bliver spillet et par klassikere, og selvfølgelig inddrages publikum til aktiv deltagelse i bl.a. sang. 


Man kan forvente en oplagt Wickmann, der sørger for, at alle børn, voksne og barnlige sjæle får en god oplevelse.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen