forespørgselsliste

Din liste er tom >

Ruben Søltoft

Ruben Søltoft

Kendt og elsket ansigt i dansk comedy

Ruben Søltoft vandt overbevisende DM i stand-up i 2010 og har siden haft ualmindelig travlt med optrædener i hele Danmark. Hans popularitet blev slået fast, da han spillede rollen som Olau i TV2´s Sitcom ”SJIT Happens” fra 2012 – 2017. I 2015 debuterede Ruben med sit første one-man show ”Mit Hoved” og fra september 2018 triller han ud på landevejene med sit 2. one man show ”Ting Fra Min Mund”. 


Ruben Søltoft gør ikke brug af de store politiske prædikener og moraliserende pointer. Hos ham kan du nyde uspolerede, velskrevne og mavekrampe-fremkaldende fortællinger. Når Ruben Søltoft performer, virvles du rundt i hans utallige jokes, hvor den røde tråd som regel er, at der ikke er nogen. Hans shows er fantasifulde og ualmindeligt sjove både at se og høre på med fantasifulde og velskrevne jokes kombineret med en udtryksfuld og excentrisk mimik. Hans udtryksfulde gummifjæs har i kombination med hans kropssprog fået anmeldere til at sammenligne ham med den amerikanske stjernekomiker Jim Carrey – men tag ikke fejl: Ruben Søltoft er helt sin egen!

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen