forespørgselsliste

Din liste er tom >

Carsten Eskelund

Carsten Eskelund

Jokes med fløjsblød stemme

Carsten Eskelund er kendt for sin ualmindeligt bløde stemme, som han bl.a. har brugt til at tryllebinde Radio 100FM’s lyttere. Men selvom man har en fløjlsblød stemme, kan man godt tage de verbale fløjlshandsker af. 


Carsten Eskelund kan nemlig levere de groveste jokes i en indpakning, så de lyder som sød musik. Spændingen mellem de bløde, søde og grove giver Carsten Eskelund mulighed for at tage humoren op i uhørte højder, og det har fået publikum til at elske ham og følge ham i hobetal. 


Det er blevet uhyre populært at komme først til Carsten Eskelunds forestillinger, så man kan sikre sig en plads på første række. For her bliver publikum altid inddraget i hans begavede, men også skarpe vittigheder til stor morskab for alle i salen. Nu kan du give dit publikum mulighed for at høre Carsten Eskelunds fløjlsbløde stemme fyre flabede jokes af til jeres næste arrangement.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen