forespørgselsliste

Din liste er tom >

Pernille Højmark

Pernille Højmark

En af Danmarks bedste kvindelige entertainer

En aften med Pernille Højmark er et underholdende show med en af Danmarks mest kendte og respekterede entertainere. Akkompagneret af kompetente musikere tages publikum med på en rejse rundt i Pernilles Højmarks omfattende musikalske univers. 


Der er bud på bedste viser fra revyernes guldalder 'Du gamle måne', 'Ølhunden glammer' og 'Solitudevej'. Der er afstikkere til Sebastians 'Når lyser bryder frem', Benny Andersens 'Hilsen til forårssolen', Leonard Cohens 'Dance me to end of love' i en dansk oversættelse og Gasolins 'Langebro'. Sidst, men ikke mindst runder Pernille af med nogle af Sweethearts’ klassiske hits. Det hele bliver bundet sammen med historier fra det virkelige liv og et godt glimt i øjet. Repertoiret giver publikum en oplevelse, hvor man kan lytte, nynne med, grine, græde og ikke mindst danse. 


Kort sagt en aften i selskab med entertaineren, historiefortælleren og sangerinden Pernille Højmark, som vi kender og kan lide hende.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen