forespørgselsliste

Din liste er tom >

Creedence Clearwater Review

Creedence Clearwater Review

Alle de fedeste hits Fra Creedence og Fogerty

Creedence Clearwater Review spiller, som navnet antyder, udelukkende sange af og med Creedence Clearwater Revival og John Fogerty.


Creedence Clearwater Review er et tæt sammenspillet band bestående af fire mand, der med stor passion for sangene og musikken får sat gang i danseskoene og sangstemmerne hos deres publikum. Du kan glæde dig til at få en oplevelse med nerve og lyd, som læner sig op ad den originale.


Hit efter hit fra det store katalog af sange vi alle kender, og som er nogle af de vigtigste pop‐ og rocksange fra perioden. Det er rendyrket stemning fra slutningen af 60'erne og starten af 70’erne ‐ og den kommer langt ud over scenekanten. Bandet fejrede deres 20 års jubilæum i sæsonen 2015/16.


Medlemmer har gennem alle årene været:

Henrik Hede, Vokal og guitar,
Per Hougaard: Guitar og kor
Niels Foersom: Trommer og percussion
Steen Slyngbom: Bas og kor


Creedence Clearwater Review er et rigtig godt valg til alle typer af offentlige og private arrangementer, ingen festival er for stor – og ingen fest er for lille. Creedence Clearwater Review kommer overalt, både i ind‐ og udland.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen