forespørgselsliste

Din liste er tom >

High Voltage

High Voltage

Uhyggelig tæt på en original AC/DC Koncert

Motorvejen til Helvede står i flammer til tonerne af Highway to Hell og lyden fra Hell’s Bells-klokken der ringer til audiens hos rock kongerne fra AC/DC. 


High Voltage er Jeres guides på denne tur gennem fire årtiers ren rock og rul fra legenderne. 

High Voltage leverer det absolut tætteste man kommer på en original AC/DC koncert med den obligatoriske skoleuniform på vores egen Angus-look-a-like, en enorm Hells Bell-klokke, kanoner og den rigtige hæse vokal, som pryder Brian Johnsons danske klon. Der leveres en bombe af et energisk 
sceneshow, som mange af landets scener allerede har haft glæden af at opleve, når der spilles klassikere fra de sidste 40 års udgivelser, såsom Hells Bells, Thunderstruck, Highway To Hell, T.N.T. og Rock’n’Roll Train.

High Voltage består af en flok garvede musikere med masser af energi og live-erfaring. High Voltage er et rent rockshow, som kun AC/DC selv leverer det. Et show som får publikum til at længes efter mere!

High Voltage er:
Brian Johnson - Ole Sørensen
Angus Young - Søren Nautrup
Cliff Williams - Søren Aaen
Phill Rudd - Hardy Moser
Malcolm Young - Esben Frandsen

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen