forespørgselsliste

Din liste er tom >

High Voltage

High Voltage

Musikkens motorvej til helvede

Motorvejen til Helvede står i flammer, når der ringes ind til audiens hos rockkongerne fra AC/DC. High Voltage leverer det absolut tætteste, man kommer på en original AC/DC-koncert med den obligatoriske skoleuniform med en Angus-look-a-like, en enorm Hells Bell-klokke, kanoner og den rigtige hæse vokal, som pryder Brian Johnsons danske klon. 


Der leveres en bombe af et energisk sceneshow, som mange af landets scener allerede har haft glæden af at opleve, når High Voltage spiller klassikere fra de sidste 40 års udgivelser, såsom Hells Bells, Thunderstruck, Highway To Hell, T.N.T. og Rock’n’Roll Train. 


High Voltage består af en flok garvede rockmusikere med masser af energi og live-erfaring, herunder Ole Sørensen, Søren Nautrup, Søren Aaen, Hardu Moser og Esben Frandsen. High Voltage er et rent rockshow, som kun AC/DC selv leverer det. Et show, som får publikum til helvede efter et ekstranummer.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen