forespørgselsliste

Din liste er tom >

Jan Hertz

Jan Hertz

Majestætisk optræden

Jan Hertz er eminent til at imitere Hendes Kongelige Højhed, og han giver et mindeværdigt show for hele publikum. Når først "Majestæten" udtaler sig om firmaet og medarbejderne, ser firmaet og arbejdspladsen helt anderledes ud. 


Majestæten kan på sin rammende og begavede facon, sige og gøre ting, som selv direktøren ikke ville få igennem. Majestæten er derfor velegnet til firmafesten, hvor hun kan samle virksomhedens begivenheder i en målrettet, morsom, helt nyskrevet Nytårstale. Brug hende som talerør, lad medarbejderne få overrakt ordener, lad hende klippe det røde bånd over til fremtiden for firmaet – det er kun fantasien, der sætter grænser for Majestætens arbejde.


Jan Hertz er skuespiller, entertainer, instruktør, coach og foredragsholder. Han har kastet sig ud i vidt forskellige opgaver med dybde, vovemod, humor og overblik. En stor personlighed med mange års erfaring i teater og showbusiness.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen