forespørgselsliste

Din liste er tom >

Båndsalat

Båndsalat

Partymusik af bedste skuffe

Båndsalat spiller fortrinlig partymusik med masser af musikalsk overskud, positiv udstråling og en sublim sans for de underholdende og festskabende elementer.

Repertoiret, der spænder over de allerstørste danske og internationale fest-­ og dansehits fra de seneste 5 årtier, er enormt bredt og således vil der helt sikkert være noget for enhver. Bandets kollosale karisma og smittende spilleglæde vil med garanti lokke selv den største party skeptiker ud på dansegulvet! Et dansegulv, der iøvrigt fra første velspillede akkordstrøg, altid er proppet til randen med feststemte og højtskrålende publikummer.

I front har Båndsalat to fantastiske sangere, der i vanlig, træfsikker stil synger og styrer enhver fest. Når de to samtidigt har så veloplagt, rutineret og velspillende et backingband, er der lagt op til en helt igennem vanvittig og uforglemmelig fest.

Varighed: 2 x 60 min eller 3 x 45 min. 
Besætning: 5 mand. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen