forespørgselsliste

Din liste er tom >

Nikolaj Kirk

Nikolaj Kirk

Unikt indblik i Nikolaj Kirks gastronomiske udlandsrejser

Nikolaj Kirk er en international mesterkok qua sine mange udlandsrejser til fjerne destinationer, hvor han bl.a. har studeret de enkelte landes madkulturer indgående. Nikolaj Kirk er en uhyre dygtig foredragsholder, der fra start til slut formår at fastholde interessen hos sit publikum. Han er en stærk meningsdanner med hjertet på rette sted, et engageret og levende menneske med begge ben plantet solidt på Moder Jord. Nikolaj Kirk har skrevet et væld af bøger og er kendt fra TV, bl.a. fra Nak & Æd med Jørgen Skouboe. 


Nikolaj Kirk kan bookes til flere forskellige slags arrangementer, bl.a. under overskrifterne: 


Gastronomisk opdagelsesrejse 
Nikolaj Kirk tager sit publikum med rundt om nogen af verdens fjerneste stammer og naturfolk. Hør bla. om jagten på flyvemyrer og mød hovedjægerne på Borneo og om pusterørsjagt på korthalede makak-aber. 


Fødevarekvalitet og bæredygtighed
Nikolaj Kirk stiller spørgsmålstegn ved tingenes tilstand og inviterer alle med i kampen for bedre produktion af råvarer.


Mad & Kunst
Nikolaj Kirk viser, hvordan maden kan være med til at bygge broer imellem forskellige faglige grupperinger. Han arbejder med maden, rummet, duft, smag, lyd, video og præsentation og fremførelse for publikum. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

Related artists link:
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen