forespørgselsliste

Din liste er tom >

Henning Vad fra Danmark har talent

Henning Vad fra Danmark har talent

Det syngende postbud

Det syngende postbud Henning Vad charmerede sig ind hos hele Danmark, da han medvirkende i TV2s populære lørdagsprogram ”Danmark har talent”. Her nåede Henning Vad til finalen ved hjælp af et væld af seer-stemmer. Den glade Dansktop musik er Henning Vads varemærke, og nu er Post-Henning klar med et fornøjeligt underholdningsprogram.


Henning Vad synger selvfølgelig masser af kendte dansktop toner som ”Himmelhunden”, ”Jeg er Zigøjner”, ”Vore allerbedste år”, ”Gid du var i Skanderborg”, ”Tak fordi vi er venner”, ”Kære lille mormor, ”Skagens solnedgang” og ”Blue Hawaii”. Der bliver naturligvis også genhør med et par af de sange, som Henning Vad sang i ”Danmark har talent” herunder ”Er du dus med himlens fugle”, ligesom Henning Vad disker op med et par numre fra sine egne CD'er.


Koncerten bliver serveret med Henning Vads lune væsen, flotte stemme og glimt i øjet – måske tager Henning Vad også en dame-paryk på: Jo, jo – postbuddet er blevet til showman!


Læs om Henning Vads særlige program til seniorarrangementer, ældreunderholdning og institutioner: Klik her

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen