forespørgselsliste

Din liste er tom >

Lærke fra MGP

Lærke fra MGP

Den unge sangerinde fra MGP aktuel med nye sange

Lærke Marquard, er oprindeligt kendt fra MGP 2014, hvor hun med sangen ”Så Ta Den Dog!” fik en flot 2. plads. Siden da har karrieren taget fart for den unge sangerinde. Lærke har på rekordtid taget mange børn og unge mennesker med storm. Den glade musik og hendes sjove tekster går rent ind, og hendes musikvideoer på YouTube er set mere end 10 millioner gange, hvilket gør Lærke til den mest populære børneartist i Danmark lige nu.


Efter MGP udgav Lærke på eget initiativ et par meget succesfulde single udgivelser, ”Vi skal ikke være kærester” og ”Nu’ det nok”, som i mange uger lå nr. 1 på DR ́s Ultraliste, og blev kendt landet over. ”Nu’ det nok”, blev kåret som den 3. mest sete danske musikvideo i 2015, og ”Vi skal ikke være kærester”, der udkom i 2014, er faktisk set endnu flere gange. Dette førte til et samarbejde med SONY Music og producerne Sieber og Schrøder, og Lærkes debut album kom på gaden i maj 2015, med 10 af Lærkes helt egne sange.


Nu er der igen ny musik på vej fra Lærke, der netop har været i studiet med den første sang af en række singleudgivelser, der udkom i 2016. Lærke har travlt med mange koncerter i kalenderen, skolen og et endnu hemmelig Tv program på DR Ultra, men hun og danserne Nadia og Camilla glæder sig til at komme ud og optræde endnu mere!

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen