forespørgselsliste

Din liste er tom >

Shubberne

Shubberne

Nyt band med originale medlemmer af Shubidua

Vaskeægte Shu-bi-dua! Spillet af 2 gamle originaler....


Ankermændene bag Shubberne er intet mindre end to vaskeægte Shu-bi-dua legender.  Guitarist Claus Asmussen, som optog og mixede Shu-bi-dua’s plader og skabte den sound vi alle kender. Og keyboardspiller Willy Pedersen som med sit karakteristiske klaverspil og sans for finurlige rim, har givet os Askepot, Vi du med mig… og meget mere. 


Shubberne spiller deres største og mest elskede hits med samme autenticitet og sound som på pladerne. Det høje humør og den fanden-i-voldske sceneoptræden er præcis det samme som i de gode gamle dage. ”Det er som at blive ført tilbage til dengang” siger publikum efter koncerterne. 


Foruden de to ”gamle” Shubber består bandet af de tre blændende musikere og dedikerede Shu-bi-dua connaisseurs, Karsten Lagermann(vok), John Sørensen (bas)og Rasmus Grosell (trommer) 


Shubberne skaber en fest over alt hvor de spiller, og hemmeligheden bag dette er, som de selv siger: “Vi' de eneste Shu-bi der dur!”Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen