forespørgselsliste

Din liste er tom >

FestOrkestret

FestOrkestret

Musik, der passer nøagtig til din fest

FestOrkestret er det rigtige liveband, hvis man ønsker, at festen klimaks skal være på dansegulvet. FestOrkestret er garant for stor lyd og et liveband, der swinger. Et omfattende repertoire, der rummer over 100 klassiske og nye hits af danske og internationale kunstnere, giver mulighed at skræddersy programmet, som FestOrkestret skal spille til netop jeres fest. 


De sender et afspilningslink, hvorefter man som arrangør selv vælger musikken. Ønskes en ekstra musikalsk prik over i’et, kan der inviteres en etableret stjerne med på scenen. 


FestOrkestret har spillet med nogle af landets mest populære kunstnere bl.a: Thomas Helmig, TV2, Big Fat Snake, Michael Learns to Rock, James Sampson, Dicte, Henning Stærk, Rock Nalle og Mek Pek. FestOrkestret er et meget benyttet festorkester til firma-, privat- og byfester. De leverer en professionel produktion og et show, der passer til arrangementets størrelse. 


FestOrkestret består af Thora W. Kruse (vokal), Steffen Addington (guitar og vokal), Tommy Nissen (trommer) samt Anders Fromberg (bas).

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen