forespørgselsliste

Din liste er tom >

FestOrkestret

FestOrkestret

Forvent en god aften i selskab med orkesteret, der altid leverer varen!

FestOrkestret er det rigtige liveband, hvis man ønsker at festen klimaks, skal være på dansegulvet.


FestOrkestret er stor lyd og et liveband, der swinger. Et omfattende repertoire, der rummer over 100 klassiske og nye hits af danske og internationale kunstnere, giver kunden mulighed for at være med til at skræddersy, hvilke sange FestOrkestret skal spille til netop jeres fest. De sender et afspilingslink og I vælger selv musikken.


Ønsker du en ekstra ”musikalsk prikken over i’et” kan der inviteres en etableret stjerne med på scenen. Vi har spillet med nogle af landets mest populære kunstnere bla: Thomas Helmig, TV2, Big Fat Snake, Michael Learns to Rock, James Sampson, Dicte, Henning Stærk, Rock Nalle, Mek Pek, Sorten Muld, Klüvers bigband m.f.


FestOrkestret er et meget benyttet festorkester til firma-, privat- og byfester. De leverer en professionel produktion og et show - der passer til arrangementets størrelse og kundens ønsker. 


FestOrkestret består af: Thora W. Kruse: Vokal, Steffen Addington: Guitar og vokal, Tommy Nissen: Trommer, Anders Fromberg: BasØnsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen