forespørgselsliste

Din liste er tom >

ABBA Revival Band

ABBA Revival Band

Næsten den ægte vare

ABBA Revival Band er et af de mest roste kopi-orkestre i landet og samtidig et af de ældste. Efter 35 år har ABBAs popularitet nået nye højder. Ikke siden slutningen af halvfjerdserne har de fire svenskeres fantastiske musik været mere populær end lige nu. 


ABBA Revival Band elsker naturligvis også deres svenske forbilleder og spiller hele perlerækken af de uforglemmelige ABBA-klassikere. Med de fire velkendte frontfigurer og et velspillende backingorkester i originale 70´er kostumer kommer ABBA Revival Bands musik og show besnærende tæt på det originale set-up med Agnetha, Björn, Benny og Anni-Frid. 


De 7 professionelle showmusikere i ABBA Revival Band har turneret i Danmark, Grønland og Tyskland og medvirket i flere radio og tv-shows. ABBA Revival Band er kendt og elsket for deres imponerende show og de velspillede live-udgaver af ABBAs bedste hits.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen