forespørgselsliste

Din liste er tom >

Henriette Thuesen

Henriette Thuesen

Charme, selvtillid og lækre anekdoter

Henriette Thuesen er en skøn blanding af en femme fatale og forstadsfrue. Halvgammel og selvironisk på den helt rigtige måde. Man kan roligt finde fordommene frem om blonde kvinder i fyrrerne, kække mødre, gifte damer, og på den måde er Henriette Thuesen et befriende twist. 


Du og dit publikum kan møde en fantastisk komiker, der med afsæt i sit eget liv leverer en skarp, overraskende og energisk optræden med sublim mimik, vanvittige anekdoter og latterligt urealistiske betragtninger fra virkeligheden. Henriette Thuesen er en erfaren komiker, der har optrådt med stand-up i mere end 18 år. 


Gennem årene har hun stået på scener i hele landet – alt fra klubjobs og små, private arrangementer til firmafester, universitetsoptrædener og julefrokoster. Hun har desuden medvirket i en række comedy-programmer, senest i Simon Talbots SketchShow (TV2 Zulu, 2016). Næste gang, Henriette Thuesen står på scenen, kan være ved jeres arrangement.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen